2009 óta...

Budapest első olyan bass music klubja vagyunk, mely egyetemi környezetben alakult. 2009 végén állt össze egy kisebb baráti társaság azzal a céllal, hogy bővítse az egyetemi bulikat jellemző kissé egyhangú zenei kínálatot, és teret adjon az elektronikus zenék kedvelőinek egy olyan helyen, ahol a legfrissebb zenék hallhatóak a legizgalmasabb aktuális stílusokból. Electro, garage, grime, dubstep, trap, glitch, hip-hop, drumnbass. Csak néhány irányzat a rendszeresen feltett trekkekből, ezek mellett sok minden mással is kísérleteztünk már. Sokáig a Kármán Koli alagsora adta kizárólagosan a terepet az eseményeinknek, de egy ideje már a belvárosban is aktívan keressük a lehetőségeket a bemutatkozásra. Ennek eredményeképp egyre több alkalmunk van elismert és frekventált helyszíneken és klubokban játszani és így a bass orientált aktualitásokkal egyre nagyobb közösséget összefogni.

Rengeteg fiatal feltörekvő lemezlovasnak adtunk már lehetőséget a bemutatkozásra, de nemzetközi hírnévvel bíró Dj-ket is láttunk már bőven vendégül. Palotai, Wondawulf, Ludmilla, Cadik, Firedog, JumoDaddy, Mastif, Chris.SU, Subculture Revolution,iamyank, DJ CaNNa, DJ N1CE, Skrude, Bevild, IAN Autorun, DSH és a Dublic ikerfivérek is megfordultak már nálunk. Havonta jelentkezünk saját szervezésű partykkal, de növekvő táborunknak köszönhetően más eseményeken is előfordulunk. Számos budapesti klubtól és rádióműsortól kaptunk már meghívást, de EFOTT-on, SZIN-en, és a TOGETHER online műsorán is bemutatkozhattunk. A zenei kínálatunk változatosságán túl szinte védjegyünkké vált a vizuális megjelenésünkre fordított figyelem. Állandó vizuálosunk saját készítésű videókkal szolgáltat hátteret a buliknak, illetve minden flyerünk és promó videónk is neki köszönhető.

Workshopok

A 2012-es tavaszi szezonban rövid történetünk alatt először egy workshop-ot is tartottunk, ahol az országban egyedülálló elektronikus hangszerek kerültek bemutatásra. Az előadó Hargitai András (Banyek) volt, a deep dubtechno talán legnagyobb hazai harcosa. Az előadás után egy live show következett, ahol először szólaltak meg közönség előtt ezek a különleges kütyük. A rendezvény olyan sikeres volt, hogy több ízben megismételtük, egyre interaktívabb formában, egyre nagyobb teret adva a közönségünknek a potik megtekergetésére, a faderek húzogatására. Ezek a workshopok már Synth Meet néven futottak, és Banyek mellett újabb kiállítókat, szintistákat is hoztak, gyarapítva a kábel rengeteget és a LED fényeket a teremben. Kiállított már nálunk az Analogue Zone, Füle Csaba "hangszerépítész", illetve PolyKlinik is. Ezeket az eseményeket rendszerint a DUB PHASE SOUND SYSTEM támogatta meg egy extra FUNKTION-ONE szubbal. A bemutatók természetesen a partyk mellett, és nem helyett kerültek megrendezésre.

Webdesign: Spade, 2014