Tényleg érdemes újraindítani az anyagcserét a fogyáshoz?

Anyagcsere súlycsökkenés

Írta: Váczy Anikó Vajon újra lehet indítani az anyagcserét, akár egy anyagcsere súlycsökkenés Te is kívántad már, hogy a anyagcsere súlycsökkenés anyagcserédet bárcsak ugyanúgy újra tudnád indítani, mint egy számítógépet? Ha igen, akkor az anyagcsere súlycsökkenés diétát neked találták ki, amely, ha anyagcsere súlycsökkenés is egy gombnyomásra, de gyors eredményt ígér.

Gyorsabb anyagcsere=könnyebb fogyás

A diéta, amelyet az egykori NFL játékos, Steve Weatherford tett igazán népszerűvé, 30 nap alatt komplex eredménnyel kecsegtet. Ugyanis nemcsak fogyást kínál, hanem többek között méregtelenítést és nagyobb izomtömeget is.

Érdemes-e belevágni? Egyáltalán, tényleg újra lehet indítani az anyagcserét? Most megtudhatod, mennyire hatékony a módszer a gyakorlatban.

Tényleg érdemes újraindítani az anyagcserét a fogyáshoz?

A diéta nem egységes, ugyanis számos változata létezik, Steve Weatherford-é a legismertebb közülük. A különböző irányzatok közös célja az, hogy felpörgessék az anyagcserét.

anyagcsere súlycsökkenés

Mindezt leegyszerűsítve a kalóriabevitel csökkentésével és a fehérjebevitel növelésével érik el. Steve módszere például a szénhidrátbevitel váltakoztatásán egyik nap növeli, míg a anyagcsere súlycsökkenés limitálja aztnapi 10 perc HIIT tréningen anyagcsere súlycsökkenés bizonyos táplálékkiegészítők fogyasztásán alapul.

A diéta időtartalma pedig egy vagy két hónapig tart, túlsúlytól és céltól függően.

anyagcsere súlycsökkenés ismeretlen módon lehet lefogyni

Hogyan működik? Mindez kecsegtetően hangzik, de jogosan felmerülhet benned a kérdés, hogyan érhetsz el ilyen rövid alatt látványos eredményt.

Mit is jelent az anyagcsere?

A diéta azt ígéri, hogy megjavítja az anyagcserét, a bevitt táplálékokat gyorsabban felhasználható energiává alakítva és több kalóriát égetve. Azonban nem szabad megfeledkezni róla, hogy a gyors anyagcsere leginkább a genetikán múlik, illetve a fizikai aktivitás mértéke is jelentősen befolyásolja azt.

  • Menyasszonyi fogyás
  • Fat loss laboratóriumi sikertörténetek
  • A fogyás megszabadul a gerendáktól
  • Értékelje a fogyás különféle megközelítéseit
  • Fogyás köteg női legjobb
  • Kundalini fogyni
  • Írta: Vágó Boglárka Ha elszántad magad a diétára, az már fél siker.
  • 5 tipp, ha a lassú anyagcseréd akadályoz a fogyásban

Nem végeztek még olyan kutatást, amely bebizonyította volna, hogy az anyagcsere ténylegesen újraindítható. Mennyire hatékony anyagcsere súlycsökkenés szempontjából? Természetesen, ha kevesebb kalóriát viszel be a szervezetedbe, mint anyagcsere súlycsökkenés elégetsz, garantáltan fogyni fogsz.

Azonban anyagcsere súlycsökkenés kell, hogy ábrándítsunk, ettől a néhány hetes diétától semmiképp sem várható tartós fogyás.

6 tipp az anyagcsere felpörgetéséhez

További életmódbeli változtatások nélkül az elért testsúly nem lesz tartható. Amint újra elkezdesz a korábbiak szerint anyagcsere súlycsökkenés, akár több kiló is visszajöhet rád, mint ami a diéta előtt rajtad volt. Tehát, ha a gyors fogyás a cél, az anyagcsere-újraindító diéta hasznos segítség lehet, de kizárólag rövidtávon. Biztonságosan tartható?

Bár a diéta még nincs tudományosan alátámasztva, Steve Weatherford előtte-utána fotóit nézve könnyen megjöhet hozzá a kedved, amit meg is értünk. Addig, amíg legalább anyagcsere súlycsökkenés viszel be a szervezetedbe tápanyagdús ételekből, nem jelenthető ki, hogy a diéta nem biztonságos, azonban nem árt az óvatosság.

MEGÁLLT A FOGYÁS - Mit tegyek? - Napi Vlog

Korlátozó diétaként pedig számolni kell az olyan mellékhatásokkal is, mint az ingerlékenység és az állandó éhségérzet. Akkor válhatsz igazán egészségessé, amikor többé nem lesz szükséged rapid diétákra, és az ideális testsúlyodat hosszútávon anyagcsere súlycsökkenés tudod tartani.

Megtorpant a fogyás? Íme, 3 tipp, hogy újra beinduljon! - Napidoktor

Létezik-e egészségesebb alternatívája? Az anyagcsere-újraindító diétánál számos egyszerűbb és egészségesebb módszerrel pörgeted fel az anyagcseréd.

hogyan lehet megállítani a váratlan fogyást 4 font fogyás egy hét alatt

Olyan egyszerű dolgokra kell gondolni, mint a fizikai aktivitás növelése, az étkezések különösen a reggeli elhagyásának mellőzése, a napi óra alvás és a megfelelő hidratálás. Étkezéseid tartalmazzanak minél több gyümölcsöt, zöldséget, teljes kiőrlésű gabonát és sovány fehérjétilletve kerüld a cukrot és a feldolgozott élelmiszereket.

Bár az eredmény kevésbé lesz gyors, nemcsak az anyagcserédet teheted anyagcsere súlycsökkenés, de hosszútávra szóló egészséges szokásokat sajátítasz el, amikből a jövőben is csak profitálhatsz. Fotó: RF.

Ismerősek a következő mondatok? Más annyit ehet, amennyit csak akar, mert gyors az anyagcseréje. Az anyagcseréd születésedtől fogva meghatározott az egész életedre? Tényleg sokkal nehezebb egyeseknek fogyniuk, mint másoknak? Nos, némi információval szolgálhatunk a kérdéseidet illetően, de ne lepődj meg a kapott válaszokon!