Ma van Lukrécia napja!

Fogyni otf, Fogyni szeretne? Egyen rendszeresen, ne diétázzon! | SZOLJON

Egészséges fogyás szénhidráttal

Szerző: Horváth Gabi A böjt alatt legtöbben a fogyni otf, akár hetekig tartó önmegtartóztatást értjük, amikor bizonyos, vagy szinte minden élelmiszertől tartózkodunk. Ám van egy másik fajtája is: a szakaszos böjt.

Ilyenkor a nap bizonyos időszakában legalább 12, de inkább 16 órán keresztül nem eszünk ez utóbbit nevezik böjtnek : például legkésőbb este 6 órakor vacsorázunk, és másnap csak kor reggelizünk meg. A kutatások szerint ez a fajta ételmegvonás eredményesen fogyaszt, ám sok más dologra is jó. Megmutatjuk, mi mindenre. Fotó: Pixabay.

Gyermek kulacs NALGENE OTF 350 ml - Termékparaméterek

A szakaszos böjt viszont segít megtartani az izomtömeget, vagyis nem fogyni otf el, amit az edzőteremben fogyni otf. Megcélozza a hasi zsírt A hasi zsír különösen veszélyes dolog: az ide hízó férfiak, de a nők is nagyobb eséllyel vannak kitéve a szív- és érrendszeri problémáknak. Több kutatás is arra utal, hogy a szakaszos böjt akár a sörpocakot is segíthet leadni. Csökkenti a cukorbetegség kockázatát A kutatók azt is felfedezték, hogy ez a fogyókúrás módszer a 2-es típusú cukorbetegség rizikóját is csökkentheti.

Az úgynevezett metabolikus fogyás tartomány, a magas vércukorszint,a hasi elhízás, a magas vérnyomás és a magas koleszterin- és triglicerid-szint együttese hajlamosít erre a betegségre, ezen fogyni otf pedig a stroke-ra és a szívbetegségekre is.

  • Gyermek kulacs NALGENE OTF ml - inSPORTline
  • 5 napos dinnyediéta. Garantáltan fogyni fogsz! - Ripost
  • Ha a szénhidrátbevitelt ilyen drasztikusan csökkentjük, akkor az agy egyszerűen nem jut elegendő üzemanyaghoz.
  • Veszteség a csípőből
  • Megosztom Schobert Norbi: Fogyni akar?
  • Tekerj a zsírrétegek ellen! | CsupaSport
  • Tudtad, hogy egy pár napos dinnyekúrával remekül megtisztíthatod a szervezeted, és könnyedén megszabadulhatsz néhány kilótól is?
  • Legszorosabb etióp fogyás

A klinikai vizsgálatok szerint viszont a szakaszos böjt minden vizsgált személynél a tünetek csökkenéséhez vezetett. Enyhíti a gyulladásokat A szervezetben nem csak a fertőzések válthatnak ki fogyni otf folyamatokat, hanem a káros szokások is: a dohányzás, a stressz és az egészségtelen táplálkozás. A szakaszos böjt viszont enyhíti ezeket, és ezáltal is csökkenteni a szív- és érrendszeri betegségek, valamint a cukorbetegség rizikóját.

Hacsak nem szabunk gátat neki fogyni otf szakaszos böjttelugyanis ez erre is jó! Tovább élhetünk tőle A legújabb kutatások pedig egyenesen azt állítják, hogy tovább élhetünk, ha időnként drasztikusan megvonjuk magunktól a kalóriákat. Állatkísérletekben a rendszeresen koplaltatott patkányok 83 százalékkal voltak hosszabb életűek, mint az élelmiszerhez folyamatosan hozzáférők.