Betegtájékoztató QUETIAPIN-MYLAN 200 mg filmtabletta gyógyszerhez/készítményhez

Fogyni quetiapine

Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiek¬ben is szüksége lehet. További kérdéseivel forduljon kezelőorvosához vagy gyógyszerészéhez. Ezt a gyógyszert az orvos kizárólag Önnek írta fel. Ne adja át a készítményt másnak, mert számára ártalmas lehet még abban az esetben is, ha tünetei az Önéhez hasonlóak. Ha Önnél bármilyen mellékhatás jelentkezik, tájékoztassa erről kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Ez a betegtájékoztatóban fel nem sorolt bármilyen lehetséges mellékhatásra is vonatkozik.

Lásd 4. Milyen fogyni quetiapine gyógyszer a Quetiapine Accord, és milyen betegségek esetén alkalmazható? Tudnivalók a Quetiapine Accord szedése előtt 3.

Hogyan kell szedni fogyni quetiapine Quetiapine Accord?

MDD Vényíró igénylő

Lehetséges mellékhatások 5. Hogyan kell a Quetiapine Accord tárolni? A csomagolás tartalma és egyéb információk 1. A Quetiapine Accord kvetiapin nevű hatóanyagot tartalmaz, amely az antipszichotikumoknak nevezett gyógyszerek csoportjába fogyni quetiapine. Ezek a gyógyszerek az alábbi tünetekkel járó betegségek kezelésére használhatók: Szkizofrénia: Olyan dolgok látása, hallása vagy érzése, amelyek valójában nem léteznek, olyan fogyni quetiapine képzelése, amelyek nem igazak vagy szokatlanul gyanakvó viselkedés, szorongás, zavartság, bűntudat, feszült vagy nyomott hangulat.

Mánia: Izgatottság, emelkedett hangulat, agitáció, lelkesedés vagy hiperaktivitás vagy az ítélőképesség károsodása, például agresszivitás, bomlasztó viselkedés.

békés karcsúsító szalon a kortizon- felvételek miatt fogyni kell

Bipoláris depresszió: Szomorúnak érzi magát. Orvosa akkor is felírhatja Önnek a Quetiapine Accord folyamatos szedését, amikor Ön jobban van. Tudnivalók a Fogyni quetiapine Accord szedése előtt Ne szedje a Quetiapine Accord filmtablettát, ha Ön allergiás a kvetiapinra vagy a gyógyszer 6. Ha nem biztos ebben, a Quetiapine Accord alkalmazása előtt kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

zsírégető borda ketrec fitera zsírégető gén

Figyelmeztetések és óvintézkedések A Quetiapine Accord szedése előtt beszéljen kezelőorvosával vagy gyógyszerészével: ha Ön vagy valamelyik családtagja bármilyen szívbetegségben, például szívritmuszavarban szenved vagy szenvedett, például:szívritmuszavarok, a szívizom meggyengülése vagy szívgyulladás, vagy ha olyan gyógyszereket szed, amelyek befolyásolhatják a szívműködését.

Fogyni quetiapine az esetben orvosa ellenőrizheti a vércukorszintjét a kvetiapin tabletta szedésének időtartama alatt. Fogyni quetiapine ez igaz Önre, nem szabad Quetiapine Accord tablettát alkalmaznia, ugyanis az ebbe a csoportba tartozó gyógyszerek fokozzák az agyvérzés vagy néhány esetben a halálozás kockázatát idős, demenciában szenvedő betegeknél.

Önnek vagy valamelyik családtagjának vérrögösödése volt, vagy az ehhez hasonló gyógyszerek alkalmazását követően vérrögösödés alakult ki.

Quetiapine/Seroquel Review!

Ezeket az állapotokat néha az úgynevezett antikolinerg szerek okozzák, amelyek az idegsejtek működésének befolyásolásával kezelnek egyes kóros állapotokat. Azonnal tájékoztassa kezelőorvosát, ha az alábbiakat tapasztalja a Quetiapine Accord szedését követően: Láz, súlyos izommerevség, izzadás vagy csökkent tudatosság egyszerre jelentkeznek Önnél az úgynevezett.

Azonnali orvosi kezelésre lehet szükség. Kontrollálhatatlan mozgások, főként az arcon vagy a nyelven. Zavartság vagy erős fogyni quetiapine érzése. Időseknél ez fokozhatja a véletlen sérülés elesés kockázatát. Rohamok görcsrohamok. Sokáig tartó, fájdalmas merevedés priapizmus. Ezeket az állapotokat fogyni quetiapine az ilyen típusú gyógyszerek. Öngyilkossági gondolatok és a depresszió rosszabbodása Ha Ön depressziós, néha lehetnek olyan gondolatai, hogy kárt tesz magában vagy öngyilkos lesz.

Ezek a kezelés elején felerősödhetnek, mivel ezen gyógyszerek mindegyikénél idő kell ahhoz, hogy hatni kezdjenek, általában két hét, de néha több is.

Ezek a gondolatok gyakoribbá válhatnak, ha hirtelen abbahagyja a gyógyszere szedését.

QUETIAPINE-TEVA 25 mg filmtabletta

Ha Ön fiatal felnőtt, nagyobb az ilyen gondolatok kialakulásának valószínűsége. Ha bármikor olyan gondolata támad, hogy kár tesz magában vagy öngyilkosságot követ el, vegye fel a kapcsolatot orvosával, vagy menjen azonnal kórházba.

fogyni quetiapine

Hasznos lehet, ha elmondja egy rokonának vagy jó barátjának, hogy depressziós, és megkéri őket, hogy olvassák el ezt a tájékoztatót. Megkérheti őket, hogy szóljanak, ha úgy gondolják, hogy a depressziója romlik, vagy ha aggasztónak találják viselkedésének változásait. Testsúlygyarapodás A Quetiapine Accordot alkalmazó betegeknél a testsúly növekedését tapasztalták. Ajánlott, hogy orvosával rendszeresen ellenőrizzék az Ön testsúlyát.

A Quetiapine Accord nem alkalmazható gyermekeknél és 18 évnél fiatalabb serdülőknél. Egyéb gyógyszerek és a Quetiapine Accord filmtabletta Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét a jelenleg vagy nemrégiben fogyni quetiapine, valamint szedni tervezett egyéb gyógyszereiről.

fogyás súlyfáradtság Arden kerti fogyás

Ne szedje a kvetiapin tablettát, ha az alábbiak közül bármelyik gyógyszert szedi: HIV kezelésére alkalmazott bizonyos gyógyszerek. Tájékoztassa orvosát, ha az alábbiak közül bármelyik gyógyszert szedi: Epilepszia elleni gyógyszerek például fenitoin vagy karbamazepin.

Magas vérnyomás kezelésére szolgáló gyógyszerek. Barbiturátok az alvászavarok kezelésére. A szívverését befolyásoló gyógyszerek, például olyan gyógyszerek, amelyek megváltoztathatják az Ön vérében található elektrolitok egyensúlyát alacsony kálium- vagy magnéziumszintet okoznakmint a diuretikumok vízhajtók vagy egyes antibiotikumok fertőzések kezelésére szolgáló fogyni quetiapine.

Olyan gyógyszerek, amelyek székrekedést okozhatnak. Olyan gyógyszerek az úgynevezett antikolinerg szerekfogyni quetiapine az idegsejtek működésének befolyásolásával kezelnek egyes kóros állapotokat.

Mielőtt bármelyik gyógyszere szedését abbahagyná, kérjük, beszéljen az orvosával. A Quetiapine Accord egyidejű bevétele étellel, itallal és alkohollal Fogyni quetiapine Quetiapine Accord filmtabletta étkezéssel együtt vagy étkezésektől függetlenül is bevehető.

  • Tisztelt Kérdező, Ez így tökéletes.
  • Gyógyszerfüggőség teszt - ha alacsony volt a fehérvérsejtszáma.
  • Fogyás kerek rock
  • Fogyás és szénát
  • Fogyás szénalapú
  • Karcsúsító hagyma bhaji
  • Jesus aguilar fogyás
  • QUETIAPINE ACCORD

Legyen óvatos az alkoholfogyasztással. Erre azért van szükség, mert a kvetiapin és az alkohol együttes hatása álmosságot okozhat. Ne igyon grépfrútlevet a kvetiapin filmtabletta szedése alatt. Befolyásolhatja a gyógyszer hatását.

QUETIAPIN-MYLAN 200 mg filmtabletta

Terhesség és szoptatás Ha Ön terhes vagy szoptat, illetve ha fennáll Önnél a terhesség lehetősége vagy gyermeket szeretne, a gyógyszer alkalmazása előtt beszéljen kezelőorvosával vagy fogyni quetiapine. Terhességben nem szabad szednie a Quetiapine Accord tablettát, kivéve ha megbeszélte fogyni quetiapine kezelőorvosával. Fogyni quetiapine Quetiapine Accord tabletta nem alkalmazható szoptatás alatt.

fogyás dalia

Ha az Ön gyermekénél bármelyik tünet jelentkezik, beszéljen kezelőorvosával. A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és a gépek kezeléséhez szükséges képességekre A tablettái szedése miatt álmosságot érezhet. Ne vezessen gépjárművet, illetve ne használjon szerszámokat vagy gépeket, amíg nem tudja, hogy a tabletták hogyan hatnak Önre. A Quetiapine Accord laktózt tartalmaz. A Quetiapine Accord laktózt tartalmaz, amely egy cukorfajta.

Amennyiben kezelőorvosa korábban már figyelmeztette Önt, hogy bizonyos cukrokra érzékeny, beszéljen kezelőorvosával, fogyni quetiapine elkezdi szedni ezt a gyógyszert. A gyógyszerek kimutatására alkalmazott vizelettesztekre kifejtett hatás Ha gyógyszertesztet végeznek a vizelete felhasználásával, a Quetiapine Accord tabletta alkalmazása miatt lehetséges, hogy bizonyos tesztmódszerek alkalmazása esetén pozitív eredményt adnak metadonra vagy egyéb depresszióellenes készítményekre úgynevezett triciklusos antidepresszánsokra TCAholott Ön nem is szedett metadont vagy TCA-kat.

Ebben az esetben specifikusabb tesztet kell végezni. fogyni quetiapine

fogyni quetiapine dmt fogyás

Hogyan kell szedni a Quetiapine Accord-ot? A Quetiapine Accord filmtablettát mindig az orvos által elmondottaknak megfelelően szedje. Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét. Orvosa meghatározza a kezdő adagot. A fenntartó adag az Ön betegségének súlyosságától és az Ön szükségleteitől fogyni quetiapine, azonban általában napi — mg között lesz.

A tablettákat egészben nyelje le egy korty vízzel. Májproblémák esetén kezelőorvosa módosíthatja az adagját. Ha Ön időskorú, kezelőorvosa módosíthatja az adagját. A Quetiapine Accord nem adható 18 év alatti fogyni quetiapine és serdülőknek.

Ha az előírtnál több Quetiapine Accord-ot vett be Amennyiben az orvos által előírt adagnál több Quetiapine Accord-ot vett be, akkor álmosságot, szédülést és szabálytalan szívverést tapasztalhat.

Azonnal keresse fel kezelőorvosát vagy menjen el a legközelebbi kórházba. Vigye magával a Quetiapine Fogyni quetiapine dobozát. Ha elfelejtette bevenni a Quetiapine Accord-ot Ha elfelejtett bevenni egy adagot, vegye be, amint eszébe jut. Ha már majdnem elérkezett a fogyni quetiapine adag bevételének ideje, akkor várjon addig.

Ne vegyen be kétszeres adagot a kihagyott adag vita coco fogyni. Ha idő előtt abbahagyja a Quetiapine Accord szedését Amennyiben hirtelen abbahagyja a Quetiapine Accord szedését, akkor előfordulhat, hogy nem tud aludni álmatlansághányingere lesz émelygésvagy fejfájást, hasmenést, hányást, szédülést vagy ingerlékenységet tapasztal.

Orvosa javasolhatja Önnek, hogy a kezelés abbahagyása előtt fokozatosan csökkentse az adagot. Ha bármilyen további kérdése van a készítmény alkalmazásával kapcsolatban, kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét.