Blogarchívum

Fogyás apokalipszis, Így állhatott talpra a világ az apokalipszis után

fogyás apokalipszis

Mint írták, az év első öt hónapjában 34 gyermek született, tel kevesebb, mint tavaly ilyenkor. Január-márciusban átlagosan 4,2 százalékkal alacsonyabb, áprilisban 2,7 százalékkal magasabb, fogyás apokalipszis azonos számú volt az élve születések száma azonos hónapjaihoz képest.

Fogyás apokalipszis januárban 20, februárban 2,7 százalékkal többen, márciusban viszont fogyás apokalipszis, áprilisban és májusban pedig 2,4 százalékkal kevesebben hunytak el, mint egy évvel korábban. Kiemelték, mivel a születések száma csökkent, a halálozások száma pedig emelkedett, a természetes fogyás mértéke 4,6 százalékkal volt több, mint egy évvel korábban.

A hivatal adatai szerint a házasságkötések száma nőtt: 16 pár házasodott össze, 4,4 százalékkal, nel több, mint tavaly ilyenkor.

fogyás apokalipszis

Januárban 3,9 százalékkal kevesebb, február-márciusban kis mértékben, április-májusban pedig 7,6 százalékkal több házasságot anyakönyveztek, mint egy évvel korábban. Ezer fogyás apokalipszis 8,6 élve születés és 14,3 halálozás jutott.

Account Options

Az előbbi adat 0,2 ezrelékponttal alacsonyabb, az utóbbi 0,1 ezrelékponttal magasabb az előző év azonos időszakára számított értéknél. Ennek eredményeként a természetes fogyás 0,3 ezrelékponttal, 5,7 ezrelékre nőtt.

fogyás apokalipszis

Az év első öt hónapjában ezer élve születésre 3,8 csecsemőhalálozás jutott, ami 0,2 ezrelékpontos növekedést jelent az egy évvel ezelőttihez képest.

A házasságkötési arányszám 4 ezrelékes értéke 0,2 ezrelékponttal volt magasabb az előző év azonos időszakához képest - olvasható a közleményben.

hőtechnika zsírégetés