Oh no, there's been an error

Fogyás nevermind

Tartalom

  Régebben mindig azt olvastam, hogy a metal bandák listás helyezéseit nem kell túl komolyan venni, mert más stílusokhoz fogyás nevermind jobban veszik a rajongók a lemezeket, és ez torzítja az eredményeket.

  fogyás mudrákon keresztül

  Most meg mit látok, a metal bandákat még más stílusoknál is rosszabban veszik. Mit nem értesz? Egy metal fogyás nevermind ha megvesz 10 rajongóból 6, míg az aktuális popmocsoknál ugyanez az arány ből csak 3, de utóbbinak szer annyi rajongója van, akkor ki is jönnek a számok.

  fogyás nevermind

  De ettől még ez nem torzít semmilyen eladási listát, mivel ott csak a példányszám számít, mivel a haszon a darabból van, nem az arányokból. És ezeket az arányszámokat honnan veszed?

  fogyás nevermind

  Mert én azt látom, hogy a koncertek látogatottabbakmint valaha, mégis mindenki a stílus haldoklásáról beszél. Úgy érzem, hogy mindig van ami miatt lehet aggódni.

  fogyás nevermind

  Mi lesz a régi nagyok után, kevés az új, minőségi banda, nem jönnek ki jó lemezek, már nem ugyanaz a műfaj, mint ezelőtt x évvel stb Tudod azért van fogyás nevermind ebből, mert kábé 20 éve folyamatosan ezeket a sirámokat hallgatom, de a műfaj azért csak elvan, fogyás nevermind igen, rengeteg klassz, új banda van, a fogyás nevermind is folyamatos. De persze van akinek semmi sem jó. Amúgy meg egy átlag metal lemezből soha nem fog annyi fogyni, mint egy pop lemezből.

  zsír veszteség az ipl

  Én úgy szeretem ezt a műfajt, ahogy van és az sem zavar, ha 10 év múlva csak klubszinten fog élni a műfaj és az sem ha kurva népszerű lesz.