Kipróbáltuk: intenzív alakformálásba kezdtünk, ez történt két hét alatt

Geo fogyás. Infrabicikli - Infraszauna - Szolárium - Masszázs

geo fogyás hogyan lehet biztonságosan lefogyni?

Geoway Infra Bicikli - Karcsúság turbó sebességgel Geoway Infra Bicikli - Karcsúság turbó sebességgel Gondoltál már arra, hogy milyen jó lenne valami csodaszer, vagy csodagép, amellyel kevesebb erőfeszítéssel érhetnéd el a vágyott súlyt és formát!

Biztosan Te is sok mindent kipróbáltál már… De az eredmény? Egyik sem a szent grál, igaz?

fogyás naptár visszaszámlálás legjobb fogyás kiegészítő costco

Volt már, hogy azt gondoltad, megint geo fogyás egy csomó pénzt mindenféle csodára, de a tükör előtt állva épp azt látod, hogy ennek semmi látszata nem volt? Az edzőteremben talán te is kipróbáltad már a legújabb órákat.

Sőt, van, amelyikre rendszeresen el is jártál.

Küldjön üzenetet

Azonban ezek eszméletlen sok időt elvettek az életedből. És a heti 3 x 2,5 óra alatt is alig látszik valami kis eredmény… Arról nem is beszélve, hogy ugyanaz a gyakorlatsor hétről hétre… A Bárcsak lenne valami egyszerűbb és gyorsabb megoldás…. Sőt, nem csak létezik, de már meg is érkezett hozzánk a Freya Alakformáló szalonba, geo fogyás egy csinos kis Infrabicikli képébe bújva.

geo fogyás

Ha kényelmesen, hatékonyan, sőt: szórakozva szeretnél fogyni, akkor ez a Neked való edzés módszer! Mi ez, és miért segít hatékonyan a fogyásban?

A zsírégetés elmarad:

A Geoway Infrabicikli egyesíti a szauna geo fogyás a kardio edzés összes jótékony hatását, ezzel duplázva meg a fogyás sebességét. A tested fittebb és feszesebb lesz, te pedig az infravörös fénynek hála teljesen feltöltődsz energiával!

geo fogyás

Hogyan működik az infravörös energia? Az infravörös sugárzás egy olyan természetesen előforduló energia, amely képes felmelegíteni a tárgyakat a direkt fényátalakulás geo fogyás.

This is the (Geo) Way: Izzadj, tekerj, fogyj!

Ezt sugárzási hőnek vagy sugárzási energiának geo fogyás nevezzük. Az infravörös hő a természetes napfény egyik formája.

  • GEOWAYINFRA - Alma vagy körte testalkat
  • Akar fogyás kérdezd meg miért
  • This is the Geo Way: Izzadj, tekerj, fogyj!

A direkt fényátalakulás a tárgyakat melegíti fel és nem a környezeti levegőt. Ez az energia 5 mm mélységig hatol be a testbe és számos pozitív hatást gyakorol a bőrre, a testre és a zsírsejtekre is.

Ha kúraszerűen használod Te is az Infrabicikit, akkor: erősebbé teszed az immunrendszered, kevesebbszer betegszel meg a bicajozás során felpörgeted az anyagcserédet, így geo fogyás és hatékonyabbá geo fogyás a fogyásodat szépen lassan búcsút inthetsz a kényes helyeken levő narancsbőrnek: az infrabicajozástól hétről-hétre feszesebb és simább lesz a bőröd sőt, még az izmaid regenerálódását is segíted vele! És a legjobb az egészben, hogy egy geo fogyás edzés csak 30 percet veszet igénybe!

Tehát akár ebédidőben is beszaladhatsz hozzám a szalonba tekerni egyet.

  • Viki naplója 5. rész - Sport beiktatása, Kipróbáltam a geoway-t!
  • Geoway infrakerékpár Tekerd lejjebb a kilókat — aktív fogyás dupla sebességgel!
  • Kipróbáltuk: intenzív alakformálásba kezdtünk, ez történt két hét alatt | Marie Claire
  • Geoway Infra Bicikli - Karcsúság turbó sebességgel | Geoway Infra Bicikli
  • Egyre jobban érzem magam a bőrömben, most már szinte mindenki észreveszi a változást rajtam és az elismerés, mi tagadás, nagyon jól esik.
  • Kipróbáltuk: intenzív alakformálásba kezdtünk, ez történt két hét alatt
  • Milyen a testalkata?

Amennyiben bejelentkeztél hozzánk, de mégsem tudsz megjelenni, kérjük előző nap jelezd ezt felénk. Ellenkező esetben kénytelenek vagyunk jelenlevőnek tekinteni, és a bérletedben az adott alkalmat geo fogyás.

geo fogyás

A bérlet 1 hónapig érvényes! Megértésedet köszönjük!