Rendezvények

Gki fogyás. Kevesebb gyerek született – nőtt a természetes fogyás

Tartalom

  Kevesebb gyerek született — nőtt a természetes fogyás Facebook Nőtt a természetes fogyás mértéke első hat hónapjában, miután 2,8 százalékkal kevesebb gyermek született és 1 százalékkal többen haltak meg a gki fogyás év azonos időszakához képest — közölte a Központi Statisztikai Hivatal. Az év első hat hónapjában 41 gyermek született, gyel kevesebb, mint tavaly ilyenkor.

  termo technológia fogyás oprah fogyás kiegészítő

  Január-márciusban átlagosan 4,2 százalékkal kevesebb újszülött jött világra az előző év első negyedévéhez viszonyítva. Április-májusban 1,4 százalékkal magasabb, júniusban pedig 6,3 százalékkal alacsonyabb volt a születések száma az egy évvel korábbihoz képest.

  gki fogyás

  Ezt követően április-májusban átlagosan 1,6 százalékkal csökkent, júniusban pedig 2,7 százalékkal emelkedett a halálozások száma. Mivel a születések száma csökkent, a halálozások száma pedig emelkedett, a természetes fogyás mértéke 7,9 százalékkal volt több, mint egy évvel korábban. A hivatal adatai szerint a házasságkötések száma jelentősen nőtt: 24 pár házasodott össze, 7,9 százalékkal, cal több, mint tavaly ilyenkor.

  has karcsúsító camisoles utazás fogyni

  Januárban 3,9 gki fogyás kevesebb, ezt követően február-márciusban kismértékben, április-májusban pedig átlagosan gki fogyás százalékkal több házasságot anyakönyveztek, mint egy évvel korábban. Az emelkedő tendencia tovább folytatódott, júniusban már 15 százalékkal többen léptek frigyre, mint azonos hónapjában — közölte a KSH.

  hogyan lehet a feleségem fogyni