Hoodia Gordonii

Hoodia zsírégető

A Naturetition Supplements egy saját márkanévű márka, amely harmadik fél által gyártott kiegészítőket viszontelad.

hoodia zsírégető

Lényeg Ez egy egyszerű, jó termék, de nagyon drága. A nedvdús növény vadon nő a világ ezen részein, és ezeket a területeket a tradicionális orvosok gyógynövényként használják.

hoodia zsírégető iratkozzon fel a fogyás hírlevelére

A modern tudományban a hoodia gordoniit többnyire az étvágycsökkentő hatására tanulmányozták. A gyártók bizonyos vegyületeket kivonnak a növényből, és felhasználják őket koncentrált kiegészítők készítéséhez.

hoodia zsírégető

Azt állítják, hogy ezek a kiegészítők elfojtják az étvágyat, segítik a fogyás - azonban a tudomány nagyon vegyes e hoodia zsírégető. Melyek a Hoodia Gordonii használatai és előnyei?

15 PERCES ZSÍRÉGETŐ EDZÉS / ESZKÖZÖK NÉLKÜL / KOLOSZÁR ENIKŐ

A Hoodia gordonii hatóanyag-kiegészítőként kerül forgalomba, sok előnnyel jár, de sok esetben a tudomány egyszerűen nem támasztja alá ezeket az állításokat. Íme, amit a modern klinikai tudomány áttekintett hoodia zsírégető a növénygel: Étvágy: A Hoodia zsírégető elsősorban étvágycsökkentőként kerül forgalomba.

mi fokozzák a fogyás mit kell enni, hogy elveszítsem a zsírt

A hagyományos orvoslásban és a törzsi életben az éhínség és az aszály idején táplálékként használták a növényt az étvágy serkentésére. Ez a hagyományos alkalmazás arra késztette néhányan azt a feltételezést, hogy a növény az ember étvágyát elnyomhatja - bár egy klinikai vizsgálat kimutatta nincs szignifikáns különbség a placebóval szemben az emberi résztvevők étvágya vagy energiabeadása tekintetében.

nem veszíthet az derékrészből

Egyes szakértők, köztük Mark Blumenthal az American Botanical Counciltól még mindig úgy vélik, hogy a P57, a hoodia hatóanyaga, lehet, hogy minimális elnyomó hatása van az étvágyat - de megjegyzi, hogy a hivatkozott tanulmány állatokon történt, és hogy hoodia zsírégető emberi alapú vizsgálatokban nincs elegendő klinikai bizonyíték.