öreg kövér fiú.

Kövér fiú, Gratulálunk!

Vagyis azzal, hogy kizárólag ők a magyarok. Azok, akik úgy gondolkodnak, mint ők.

Egyáltalán nem volt édesszájú, de már születésekor négy kövér fiú nyomott. Nem is beteg, csak lusta, aki keveset mozog.

Chips power :D

Sokat csúfolták emiatt az iskolában, de féltek is tőle, kövér testével rettegésben tartotta osztálytársait. Ám Dani egy szép napon elgondolkodott: hogy kell majd így a lányoknak, és fogyókúrába kezdett. Semmi nassolás!

kövér fiú hogyan lehet lefogyni 55 éves korban?

Reggel, délben, este torna! Súlyzókkal kínozta magát, süteményt látni sem akart. Kerülte a zsíros ételeket is.

Ismét egy hosszas interjúban fejtette ki a világról alkotott különös elképzeléseit Kövér László, az Országgyűlés elnöke. Ezúttal Mandiner nemrégiben indult, nyomtatott hetilapja biztosított ehhez felületet, az MTI pedig arról gondoskodott, hogy az interjú lényege azokhoz is eljusson, akik nem adnának ki pénzt a kormánypártokkal bensőséges viszonyt ápoló szerkesztőség termékéért. Kövér László az interjúban minden egyéb kérdés előtt leszögezte: fehér, "keresztyén", heteroszexuális férfi, ráadásul magyar. Az archaizáló keresztyén szó használata egyre gyakrabban fordul elő kormánypárti politikusok esetében.

Eltelt egy hét, majd kettő. Dani fogyott négy kilót, a kövér fiú is látta a változást. Nagyon boldog volt. Az osztálytársai megdöbbentek.

dannie dízel fogyás

Ám teltek a napok, sőt hetek, és Dani már nem bírt többet fogyni. Belefáradt a súlyzózásba, és abból is elege lett, hogy már nagyon régen nem evett egy szem cukorkát sem, de azért még tartotta magát.

kövér fiú

Egyszer jön haza a gimnáziumból a padokkal szegélyezett sétányon. Egy kövér lányt pillant meg, amint éppen olvas, nagy valószínűséggel valami tankönyvet. Súlyfelesleg volt a lányon, ez kétségtelen, de szép arcú volt így is.

kövér fiú

Dani megszólította: — Szia! Leülhetek melléd?

vacsorázás segít- e a fogyásban