Suunto M5 Black-Gold pulzusmérő óra tulajdonságok

M5 zsírégető, Bowflex M5 Max Trainer - KerékpárCity Bicikli Bolt & Ker

m5 zsírégető a legjobb módszer a végleges fogyáshoz

Méretek H x SZ x M x Tanulmányok bizonyítják, hogy azonos intenzitás mellett m5 zsírégető több kalória égethető el a Max Trainer használatával, mint bármely más cardio gép esetén.

M5 zsírégető Max Trainer az elliptikus gépek ízületkímélő jellegét ötvözi a lépcsőző gépek kalóriaölő erejével. A Max Trainer különösen kis alapterületének köszönhetően fitnesztermi minőségű edzésben részesülhet az otthona szinte bármely helyiségében.

m5 zsírégető

Egyesít m5 zsírégető elliptikus gép és egy teljes testedző gép képességeit egy gépben. A MAX Traineren történő edzés során 2,5x kalóriát éget el, mint bármely más kardiógépen. Innovatív kialakítású, 16 elektronikusan beállítható ellenállási szinten biztosítja a kihívást.

saxenda fogyás sikertörténetek

Könnyen beállítható, hihetetlenül hatékony, kalóriaégető edzést nyújt, miközben kíméli az ízületeket. A prémium kéztartók kiváló edzést biztosítanak, sokféle m5 zsírégető.

m5 zsírégető

Kimagasló kalóriégetés a quick-speed time-ban, forradalmi program intervallumokat használ, hogy megtartsa testének fittségét. Ez végeredményben növeli a kalóriaégetést - akár 2,5-szer annyi kalóriát lehet elégetni minden percben, mint a futópadok, a lépcsőzők és az elliptikus gépek használatával.

Hogyan válasszunk sportórát? – Tippek és tanácsok a döntés előtt

Találhatók még a gépben más programok is, köztük a zsírégetés, a lépcsőzés, m5 zsírégető kalória megcélzás és így tovább, rengeteg program közül választhat.

Az kézpulzusmérőnek köszönhetően m5 zsírégető a mellövet is az óra, az idő, a sebesség, a távolság és a pulzusszám is látható. Szinte minden szobában könnyedén elhelyezhető!

m5 zsírégető