Kapcsolódó cikkek

Megy zsírégető, Miért jók nekünk? - Toman Diet

Miért jók nekünk?

Meggy: a sportolók és a karcsúsodni vágyók csodaszere A meggy a sportolók és fogyás tömeg karcsúsodni vágyók számára egyaránt kiváló választás: segít az izomregenerálódásban és a fogyókúrát megelőző méregtelenítésben, ezeken kívül kiváló hűsítő italokat készíthetünk belőle a legforróbb nyári napokra.

Regenerálja az izmokat A megy zsírégető természetes gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően enyhíti a testedzést követően kialakuló fájdalmat.

newtown fogyás

A meggylékúra már 24 óra elteltével segíti az izmok regenerálódását, és visszaadja a sportolók izomerejét. A jótékony hatás a gyümölcs antioxidáns összetevőinek eredménye, amelyek a meggy élénkpiros színéért is felelősek.

A meggy a sportolók és karcsúsodni vágyók számára egyaránt kiváló választás: segít az izomregenerálódásban és a fogyókúrát megelőző méregtelenítésben, emellett pedig kiváló hűsítő italokat készíthetünk belőle a legforróbb nyári napokra.

Légzésjavító A sportkedvelőknek azért is megy zsírégető választás a savanykás gyümölcs, mert A-vitamin-tartalmának köszönhetően regenerálja a légzőszervek nyálkahártyáját, ezzel megkönnyíti a légzést, ami a sporttevékenységen kívül megfázáskor, illetve légzőszervi panaszoknál is hasznos. A meggylé az egyik legjobb ellenszere a megy zsírégető és a vírusos légzőszervi betegségeknek, mivel a savanykás környezetben a vírusok képtelenek megélni, illetve szaporodni.

Javítja a szívműködést A sportkedvelők számára kiemelkedően fontos a szívizom terhelhetősége.

megy zsírégető

A szív működésének serkentése elsősorban a meggyben található megy zsírégető anyagoknak köszönhető. Kalcium- kálium- és magnéziumtartalma együttes erővel hat a megy zsírégető tisztítja a vért, erősíti a szívizmokat, elősegíti a szabályos szívverést és a normális vérnyomást.

Karcsúsít A savanykás meggy kedvelt zsírégető gyümölcs, kiváló segítség a fogyás beindításában.

megy zsírégető

A fogyókúra elkezdése előtt érdemes méregteleníteni, melyre a meggy és a meggylé is alkalmas. A bennük található nagy mennyiségű B-vitaminnak és magas élelmirost-tartalmuknak köszönhetően serkentik az emésztést, fokozzák az anyagcserét, salaktalanítják a szervezetet. Magas káliumtartalmuk pedig erős vízhajtó hatású, mely szintén hasznos a diéta idején.

NYÚJTÁS KEZDŐKNEK!

A meggyszezonban érdemes a megy zsírégető gyümölcsből falatozni, de a további évszakokban sem kell lemondanunk a meggyes finomságokról. Ilyenkor préselt meggyleve t és prémium meggybefőtteket fogyasszunk, melyekhez egész évben hozzájuthatunk, akár webshopokból is.