Life Fitness T7.0

T7 zsírégető

Részletek NordicTrack T7. Élvezze saját otthonában, saját tempójában az edzést. Válogasson több mint edzésprogram közül vagy jelöljön ki egy útvonalat a világ bármely pontján. Versenyezzen másokkal a legjobb eredmény elérése érdekében.

Részletek NordicTrack T7. Élvezze saját otthonában, saját tempójában az edzést.

NordicTrack T7.0 New futópad

Válogasson több mint edzésprogram közül vagy jelöljön ki egy útvonalat a világ bármely pontján. Versenyezzen másokkal a legjobb eredmény elérése érdekében.

karcsúsító ctr

Nincs szükség az edzőterembe menni - ezer igényes, különböző intenzitású stúdió edzés otthonra! Csatlakozzon az iFit felhasználókhoz a világ minden tájáról, merüljön bele az iFit Studio edzések izgalmába. Az interaktív edzője tökéletes edzést nyújt Önnek soha nem lesz túl könnyű vagy túl nehéz.

Minden, amit a zsírégetőkről tudnod kell (mikor, milyen típusút) - A Specialista különkiadás

Szabja személyesre edzésprogramját, egy időben futtathat edzésprogramokat és vezetheti online saját adatlapját. Ezt a legújabb edzésélményt az iFiT Live vezeték nélküli technológia teszi lehetővé!

t7 zsírégető

Az iFit Live szolgáltatás használatához szükséges a www. Kijelző A 7'' -os LCD kijelzőn megtekintheti a kiválasztott edzési paramétert mint: sebesség, eltelt idő, megtett távolság, dőlésszög, elégetett kalóriák, pulzusszám vagy Race Track versenypályán figyelheti a körön belüli helyzetét.

vajon a syntha- 6 miatt fogyni kell?

Motorteljesítmény: 4 HP maximális teljesítményű hajtómotor 2,75 CHP Élvezze a fokozott motorteljesítményt és annak előnyeit edzés közben, mely tartós t7 zsírégető, csendes és egyenletes működést kölcsönöz a futópadnak. A beépített DurXTM motort 25 éves futópad t7 zsírégető tapasztalattal rendelkező cég fejlesztette ki. A motor hűtése érdekében egy ventilátor lett rá felszerelve.

t7 zsírégető veszít zsírt a csípőcsontokon

T7 zsírégető 51 cm x cm Ez a széles, csúszásmentes futószőnyeg az aszfalton történő futás szabad élvezetét adja, t7 zsírégető káros mellékhatásai nélkül! A futószalag már gyárilag síkosított, így a futópad összeszerelése után azonnal használatba is lehet azt venni.

betegek fogyni mém legjobb zsírégető femme