Biztonságosan bulizni: Szenvedélyek Napja a Zionban

Zion fogyás

Az icp lefogy

Mindent megteszünk az Ön biztonságáért a kialakult világméretű járványügyi helyzetben, ehhez azonban szükségünk van körültekintő figyelmére és együttműködésére. Mivel tevékenységeink közben Ön közeli kontaktusba kerülhet Klinikánk dolgozóval, kérjük, segítse munkánkat. A következők betartását szeretnénk kérni zion fogyás Ön saját érdekében és közösségünk, munkatársaink védelmében.

zion fogyás kiegészítő kezelések a fogyáshoz

Ha bármilyen felső légúti tünete, láza van, ha köhög, kérjük NE jöjjön konzultációra, beavatkozásra, kezelésre! Hívjon bennünket, igyekszünk a lehető leghamarabb új időpontot adni. Igény esetén e-mailes konzultációt biztosítunk.

zion fogyás bobo bfro fogyás

Amennyiben meg tudja oldani, zion fogyás, gyermekét ne hozza magával — egyedül, kísérő nélkül érkezzen intézményünkbe.

A váróban és a mellékhelyiségben kézfertőtlenítő folyadékot helyeztünk ki.

zion fogyás

Kérjük, érkezéskor és a kezelésre menet fertőtlenítse alaposan a kezeit! Bármennyire megszokott is a kézfogás, esetleg a puszi üdvözlésként, kérjük, ezt az említett okok miatt mostantól mellőzze.

Fogyás paleolit diétával? - Tanácsok fogyni vágyóknak 12. rész

Amennyiben lehetséges vírusfertőzöttel vagy veszélyeztetett területen élővel, illetve ott korábban tartózkodóval találkozott, kérjük, ne jöjjön el, kérjen új időpontot kollégáinktól. A jelenlegi járványügyi helyzet miatt, a maximális páciensbiztonság betartása érdekében Klinikánkon a látogatást korlátoztuk.

zion fogyás

Megértését köszönjük! Köszönjük megértését és együttműködését!