Megtartották Izrael Állam történetének eddigi legnagyobb diplomáciai eseményét

Zsírégető izrael

Tartalom

  A tűz és víz lép koalícióra Izraelben Korábban a kormányalakításra felkért Beni Ganz kéthetes hosszabbítást kért Rivlin államelnöktől, mivel az eddig rendelkezésére állt huszonnyolc nap alatt nem sikerült megállapodásra jutnia Benjámin Netanjahuval.

  zsírégető izrael hogyan lehet, hogy gyermekem lefogyjon

  A katonai rádió értesülései szerint a múlt kedden már elkészített - és csak aláírásra váró - egyezménytől a Likud párt visszalépett, miután elsősorban a bírók kinevezésébe követelt beleszólást.

  Az izraeli törvények értelmében ha hétfő éjfélig nem születik egyezség, akkor a kneszet dönthet új kormányfőjelöltről a következő huszonegy napban. Ha egy parlamenti tag mögé állnak a százhúsz képviselőből hatvanegyen, akkor az illető zsírégető izrael hetet kap kormányának létrehozására.

  zsírégető izrael fogyni üdülőhely

  Ha viszont három héten belül nem sikerül ilyen személyt találni, akkor automatikusan negyedszer is választásokat írnak ki. Vasárnap a márciusi választásokon a baloldali pártszövetséghez tartozóként indult Orli Levy-Abukszisz bejelentette, hogy miniszterelnökként Benjámin Netanjahut, továbbá a jobboldali-vallásos tömb kormányalakítását szeretné látni.

  zsírégető izrael

  Levy-Abukszisz átállásával Benjámin Netanjahu kormányalakítását a kneszet ötvenkilenc képviselője támogatja az eddigi ötvennyolc helyett. Megvetendő módon ellopta a baloldali szavazatokat személyes előnyszerzés érdekében.

  Az ő és Netanjahu közötti politikai megvesztegetési megállapodást azonnal fel kell tárni"- nyilatkozott Nicán Horovic, a korábban zsírégető izrael pártszövetségben indult zsírégető izrael liberális Merec párt vezetője Orli Levy-Abukszisz bejelentése után. Izraelben egy éven belül háromszor tartottak parlamenti választásokat, melyek után mindeddig nem sikerült senkinek sem kormányt alakítani, mert nem tudták megszerezni a százhúsz tagú kneszet zsírégető izrael hatvanegy törvényhozójának támogatását.

  • Izrael rakétázó palesztinokra vadászik
  • Izraeli ezüst ametiszt medál antikolt lánccal | Ametiszt, Ezüst, Lánc