„Mindenki DNS-ében ott van, mitől tud lefogyni” – már nálunk is elérhető az életmódgenetika

Fogyni DNS

Köszönjük, üzenetét elküldük a szerzőnek.

Létezik génekbe kódolt soványság?

Bezárás Köszönjük, üzenetét elküldük a címzettnek. Bezárás hvg.

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

Lefogyni, jól kinézni, fitten, egészségesen élni, a sportban sikereket elérni mindenki szeretne. De nem mindenkinek sikerül, még akkor sem, ha mindent megpróbál.

  • A fogyás gyűjteménye
  • Вполне допускаю, что, может быть, и снова наступит такой день, когда мы ее займем.

A kudarc oka a génekben lapulhat, és a sikeré is. A versenysportban fogyni DNS ideje jelen van a professzionális genetikai analízis, fogyni DNS élsportolók DNS-kódját megfejtve, annak alapos analízise alapján hozzák ki belőlük a iv fogyni. A Sportgenetika Kft.

  • Így szabadulj meg a teljes túlsúlyodtól a DNS-diéta segítségével - Fogyókúra | Femina
  • Tartós fogyás és hosszú élet a DNS-diétával - Fogyókúra | Femina
  • Alultápláltságot jelent.
  • Létezik génekbe kódolt soványság? | Well&fit

A cég által kínált szolgáltatások lényege fogyni DNS, hogy a genetikát a mindennapokban hasznosítható tudássá teszi, így potenciális ügyfeleik körébe éppen úgy beletartozik a fogyni DNS vágyó anyuka, az amatőr sportoló éppúgy, mint az a gyerek, akit szülei most készülnek beíratni élete első sportfoglalkozására. Az életmód és a genetika területének összekapcsolása már az alapítók személyében leképeződik: a cégadatok alapján a vállalkozást Gógl Álmos sportorvos és Tánczos Balázs igazságügyi genetikus szakértő alapította és vezeti.

A budai magánkórházban, ahol találkozunk, orvosigazgató és egyben sportorvos is, így kezdett beszélgetni az alapötletről, a genetikai alapú életmód orvoslásról igazságügyi szakértő-genetikus fogyni DNS, Tánczos Balázzsal. Ezekből a beszélgetésekből, ötletelésből nőtte ki mára magát a cég.

DNS Pro Sport

Bár ez első hallásra sci-finek tűnik, az MFB Növekedési Tőkealapot sikerült meggyőzniük, hogy a szolgáltatás valós, és nem a távoli jövő: az elérhető adatok alapján a Hiventures Alapkezelőn keresztül 9 millió forintos indulótőkével szálltak be a startupba, azóta pedig már küszöbön a második tőkebefektetési szakasz a továbblépésükhöz.

Megvásárolható Bölcsek köve?

Mindig újabb és újabb diéták hódítanak szerte a világon. A legújabb kutatások azonban úgy tűnik megmutatják végre a fényt az alagút végén. A kutatók meglelhették a biztos fogyáshoz a kulcsot. A DNS-alapú étrend is kacsának bizonyult Nemrégiben egyes cégek azzal igyekeztek minél nagyobb forgalmat generálni saját maguknak, hogy azt hirdették — természetesen borsos áron —, hogy egy lekerekített tamponnal elvégzett DNS-vizsgálatot követően meg tudják határozni, mely élelmiszerek segíthetnek nekünk abban, hogy csúcsformába lendüljünk.

Mindketten állítják: jelenleg a genetika tudománya robbanásszerű fejlődésen fogyni DNS keresztül, nap mint nap újabb és újabb genetikai kódokat törnek fel. Ezt a "kulcsot" azonban Magyarországon még senki sem használja kifejezetten a mindennapi diéta, sport vagy sportágválasztás területén. A start-up arra építi üzleti modelljét, hogy a hozzá forduló ügyfeleknek nemcsak a DNS-tesztjét készíti el, de ennek eredménye alapján azt is megmondja nekik, hogy a saját adottságaik alapján hogyan fogyni DNS táplálkozniuk, edzeniük, pihenniük, mire kellene fokozottan odafigyelniük, ha egészségesek és fittek akarnak lenni.

Így pedig már azt is tudni fogja, hogy az utóbbiak miként kompenzálhatóak.

Betűméret:

Pont ez a lényeg: mindenki egyedi, a génjei alapján mindenkinek mások az adottságai. Ezért van az, hogy sokszor látunk egy csapatban, vagy akár csak együtt sportoló embereket, akik közül az egyik hasít, a másik viszont hiába teszi bele ugyanazt az fogyni DNS, lemarad a többiektől  — magyarázza sportpéldával Tánczos Balázs.

fogyni bármilyen módon enni gyermek adagokat fogyni

De a sport csak az egyik terület, amelyen a módszer alkalmazható. Tánczos Balázs © Reviczky Zsolt Megmondják, miért nem tudunk lefogyni "A 'szabaduljon meg 10 kilótól 2 hét alatt koplalás nélkül, tartósan' jellegű kóklerségeknek sokan ma is kétségbeesésükben bedőlnek, de a többség azért már tudja, hogy átverés.

fogyás mentális tippeket pratt fogyás

De még a szakmailag egyébként fogyni DNS életmódtanácsok sem biztos, hogy fogyni DNS beválnak, hiába próbálják ezeket egyedi módszerként eladni" — mondja Gógl, konkrét példát is említve: a szénhidrát- és zsíranyagcsere — így végső soron a testsúly szabályozása — számos gén együttes hatásával alakul ki, vagyis mindenkinek a DNS-ében előre meg van írva, hogy pontosan milyen optimális étrenddel érheti el az ideális testsúlyát, de az is, hogy mennyire könnyen épít a szervezete zsírszövetet és az milyen gyorsan bontható le.

Gógl Álmos és Tánczos Balázs © Reviczky Fogyás kapcsoló Vagyis ha valakinek a genetikája ebből a szempontból nem a legjobb, akkor tudatosan figyelnie kell erre, de nem is várhatja, hogy egy diéta annyi idő alatt működni fog, mint egy ebből a szempontból jobb adottságokkal rendelkező személynél — magyarázza az orvos.

A vizsgálatról Maga a DNS-teszt teljesen fájdalommentes, ezért tudják akár egy egynapos csecsemőn is elvégezni, majd a mintát ezt egy akkreditált, külföldi labor bevonásával elemzik.

Eddig az Vannak nők, akik bármit és bármennyit ehetnek, sőt még sportolniuk sem kell, mégsem híznak soha.

Az eredményhez jönnek hozzá filipino fogyás történetek orvosi és genetikai információk, így áll össze a kliens személyre szabott úgynevezett genetikai fejlesztési terve, vagyis GFT-je.

Innen elvileg már az ügyfélen múlik minden, hiszen pontosan tudja, mik a kedvező adottságai, illetve mik a gyengéi. Aki igényli, azzal fogyni DNS végigcsinálják az egész folyamatot, adott esetben a céggel szerződött dietetikus vagy személyi edző bevonásával. A cégnél megmutattak lapunknak egy anonimizált GFT-t, a több mint 30 oldalas személyi fejlesztésben egyesével tagolják a megfejtett alléleket, vagyis gén variációkat, majd ismertetik az ügyféllel, hogy ez rá nézve fogyni DNS jelent.

Így az állóképességi adottságtól kezdve a sérülési rizikón és a regenerációs képességen át végigveszik, amit az életmód szempontjából nem árt tudni saját genetikánkról.

Többre vagy kódolva

A vizsgálatokat csomagokban kínálják, az árak  és ezer forint között mozognak. A legdrágább csomagot egy életre veszi az ügyfél: a teljes géntérképét elemzik, ráadásul ezt a jövőre nézve, fogyni DNS frissítik. A DNS-ünk ugyanis nem változik, fogyni DNS genetika viszont olyan ütemben fejlődik, hogy újabb és újabb génkódokat törnek fel, a cég pedig vállalja, hogy ezt hosszú távon követi.

A mintavétel fájdalommentes, utána elemzés és konzultáció © Reviczky Zsolt Éveket nyerhet: mit sportoljon a gyerek?

fogyás és az Rls növeli a zsírbevitelt a fogyás érdekében

Az egyik ilyen döntés a sportágválasztás. A genetikusok azt állítják, hogy egy gyerek génjei alapján előre, akármelyik életkorban meg tudják mondani, hogy mit lenne érdemes sportolnia, milyen sportágban lesz legnagyobb eséllyel sikeres. Így elképzelhető, hogy amennyiben a szülőknek pontos információik vannak a genetikai háttérről, a gyerekük a kezdetektől abban a sportágban bontakoztatja ki tehetségét, amelyben a veleszületett fogyni DNS fogva sikeres lehet.

„Mindenki DNS-ében ott van, mitől tud lefogyni” – már nálunk is elérhető az életmódgenetika

Facebook Ránk számíthatsz — mi is számítunk Rád! Hozzátok, az olvasóinkhoz fordulunk, azt kérve, hogy tartsatok ki mellettünk, maradjatok velünk.

Ti, ha tehetitek, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt.