A férfi egy évig csak krumplit evett, 53 kilót fogyott. Döbbenetes előtte-utána fotók

Fogyás 53. Napi kalóriaszükséglet kalkulátor

Mondjuk, mi történt pontosan.

Blikk Rúzs Andrew Taylor kiló volt, amikor belevágott a krumplidiétába. A terve az volt, hogy ételfüggőségét az alkoholfüggőséghez hasonlóan megvonó kúrával kezeli, és egy éven át kizárólag krumplit fogyaszt.

fogyás 53 a legjobb fogyás és étvágycsökkentő

A diéta meglepően eredményes volt: az ausztrál férfi 53 kilót fogyott. A kúra óta nincsenek étkezési problémái, egészségesen, változatosan táplálkozik, tartja a súlyát.

fogyás 53

A krumplidiéta Andrew-nál meglepően eredményes volt, lássuk, érdemes-e követned neked is. Fontos az elején leszögezni, hogy eredetileg legfeljebb egy hétig ajánlott követni. Ez idő alatt csak és kizárólag burgonyát szabad fogyasztani édesburgonyát isnaponta kilónyit.

The Sims 4 - A Fogyás - Harminchatodik rész

Eheted főzve, párolva, grillezve, sütőben sütve, héjában sütve. A krumplira semmilyen szószt nem fogyás 53 tenni, se ketchupot, se vajat, se tejfölt, se majonézt — fűszerezni lehet, de a sót jobb, ha kerülöd.

Inni csak tiszta vizet szabad, cukormentes teát és fekete kávét.

éget minden zsírt zsír veszteség a szemhéjon

A diéta alatt megerőltető edzést tilos végezni, de a könnyű testmozgás ajánlott. A fentiekből látszik, hogy a krumplidiéta rendkívül megszorító diéta.

fogyás 53 fogyókúra fakeaway

Bár fogyás 53 burgonya sok tápanyagot tartalmaz rostot, szénhidrátot, káliumot, C-vitamint, fogyás fogyás 53, folsavat, az édesburgonya A-vitamint isde nem mindent.

Fehérje, zsír, Bvitamin, kalcium és cink például nincs benne, hogy csak a legfontosabbakat említsük. Rövid távon a diéta nem ártalmas a szervezetre, de hosszú távon igen, ezért tényleg legfeljebb csak egy hétig kövesd.

Farkas Kitti Zsuzsa 3 éven belül kétszer fogyott le, egyszer helytelenül, most jól. Fantasztikusan néz ki! Nagy öröm számomra, hogy az én programom választotta, még ha titokban is. Ismerjük egymást, de az online otthoni program választotta. Szép meglepetést okozott vele.

Andrew táplálékkiegészítőket azért szedett a diéta ideje alatt, és hetente ment orvoshoz, hogy ellenőrizze, minden rendben.