Kipróbáltuk: A legtutibb karcsúsító kezelések

Karcsúsító vákuum

Tartalom

  karcsúsító vákuum a koffein akadályozza- e a fogyást?

  Karcsúsító, celluit masszázs kézi vákuum köpölyözéssel A mai szó használatban vákuummasszázsnak is nevezik, ami nagyon hatásos a narancsbőr ellen. A celluit vagy narancsbőr esetén a laza kötőszövetekben zsírsejtek gyűlnek össze, melyek csomókba rendeződnek, majd megnagyobbodnak, ezzel lassítva a vérellátást és a nyirokkeringést.

  camron fogyás

  Karcsúsító vákuum méreganyagokkal telített nyirok halmozódik fel a szövetek között és ezáltal a bőr felszíne rücskössé és gödrössé válik. A köpölyös masszázs rendkívül hatásos, a kezelés során kitágulnak az erek, felgyorsul a vér-és nyirokkeringése, tehát javul a bőr anyagcseréje, a karcsúsító vákuum hatására csökkennek a lerakódások a nemkívánatos testrészeken, így a bőr simábbá válik.

  karcsúsító vákuum

  Itt speciális krémeket használunk, ami, tovább fokozza a kezelés hatékonyságát. A kezelések után sok folyadékot napi literkell fogyasztani, karcsúsító vákuum a felszabadult méreganyagok eltávozhassanak a szervezetből, ezáltal feszesedik a bőr.

  karcsúsító vákuum

  A kezelés alatt illetve utána a várt eredmény a masszázzsal, az étrenddel, életmód megváltoztatásával, valamint a napi liter folyadék bevitellel érhető el. Kezelés eredménye:.