Ezek is érdekelhetnek

Kesudió fogyókúra, 7 orvosi tény: egyél minél több kesudiót!

3. Földimogyoró

Egészséges 0 A kesudió kesudió fogyókúra csupán finom, hanem a magok királynője, amelyből a brazilok lekvárt, szörpöt és befőttet is készítenek.

Ideje elutánoznunk őket, mert a kesudió nagyon egészséges.

kesudió fogyókúra zsírégetési elemzés

Megmutatjuk mennyire! Noha imádjuk a kesudiót, legtöbben nem is sejtjük, hogy valójában nem egy dióféle, hanem kesudió fogyókúra kesualma egyik terméséről van szó.

Ez a babalakú csonthéjas kinövés az alma csúcsán található, és egy-egy gyümölcsben csupán egy-egy kesudió található — ezzel magyarázható, hogy miért olyan drága ez a finomság.

fogyókúra fakeaway

A tévhittel ellentétben a kesudió nem hizlal, sőt: segíti a fogyást! Óvja a szívedet A magvakról elterjedt, hogy magas olaj tartalmuk miatt hizlalnak.

Ám a kesudió zsírtartalma alacsony a többi dióféléhez képest, a benne lévő olajsav pedig védi, óvja a kesudió fogyókúra. Betegségmegelőző hatású A flavonolok segítenek megelőzni a rákos sejtek kialakulását. A kesudióban lévő proanthocyanidin nevű flavonol, valamint a rendkívüli réztartalom együttesen kifejezetten rákmegelőző hatású.

véglegesen elveszíti a testzsírt

A kesudió a kesualma csonthéjas kinövése, amely az alma csúcsán található 3. Széppé teszi a bőrt, a hajat A kesudió magas réztartalma nem csupán a rákmegelőző hatása révén ismert: ez a különös ásványi anyag segíti abban, hogy a hajunk csillogóbbá és erősebbé váljon. Csonterősító hatású A kalcium magnézium nélkül kesudió fogyókúra szívódik fel a szervezetünkben.

Kesudió nőknek? Én egyáltalán NEM akartam, hogy legyen Peak kesuvaj, de lett. Most, hogy tonnaszám elérhető, kitaláltam, hogy hogyan illesztem be a diétámba.

A kesudió pedig magnéziumban gazdag, ezért erősíti a csontjaidat is. Nyugtatja az idegrendszert Azért érdemes ügyelni arra, hogy megfelelő magnéziumszintünk legyen, mert annak hiányában a vérerek összehúzódhatnak, ez pedig migrénes fejfájáshoz, magas vérnyomáshoz vezethet.

Táblázat: g kesudió vitamintartalma [3] 1.

A kesudió idegnyugtató hatását már az orvostudomány is elismeri. Pirított kesudió jól illik húsokhoz, salátákhoz egyaránt 7.

7 orvosi tény: egyél minél több kesudiót!

Stresszesnek érzed magad? Egyszerűen fogyassz el egy maréknyi diófélét!

kesudió fogyókúra

A földimogyoró, a kesudió és a mogyoró rengeteg B-vitamint tartalmaz, amely segít a kikapcsolódásban. Ezek a csemegék kesudió fogyókúra fehérjében gazdag élelmiszerek, így napi 50 g tökéletes a tartós jókedvhez.