ÚTMUTATÓ ZSÍRÉGETŐ EDZÉSHEZ - PDF Free Download

Zsírégető útmutató, RELAX & SPIN TONE zsírégető és bőrfeszesítő masszírozó

A Revex és a Shredex zsírégető útmutató választás! Szuper komplex testzsír-menedzselő stimuláns - 16 hatóanyaggal! Testsúly-menedzselő komplex Széles választék összetettség és erősség tekintetében!

Adagonkénti koffeintartalom 60 mg-tól egészen mg-ig! Zsírégető útmutató elmúlt két évtizedben hatalmas változáson ment keresztül az étrend-kiegészítők piaca. Nem okozott különösebb problémát senkinek sem egy számára megfelelő kombináció összeállítása. Azóta a helyzet gyökeresen megváltozott. Több tíz vagy akár több száz különféle termék szerepel a komolyabb gyártók és forgalmazók palettáján.

Az első és legfontosabb dolog annak tisztázása, hogy mi a célunk!

zsírégető útmutató 7 kg fogyás 2 hónap alatt

Másodszor, hogy milyen szinten állunk és mik a lehetőségeink! Azzal sem árt tisztában lenni, hogy van-e speciális érzékenységünk, allergiánk valamelyik makro- vagy mikrotápanyagra, hatóanyagra. Ne feledjük azt sem, hogy az étrend-kiegészítők, ahogy azt a nevük is mutatja, kiegészítik a táplálkozást!

  1. Zsírégető útmutató
  2. ÚTMUTATÓ ZSÍRÉGETŐ EDZÉSHEZ - PDF Free Download
  3. Pontosan mi a célod?
  4. TOP zsírégetők () - Árak, tesztek, vélemények

Ha az zsírégető útmutató kitűzött céllal nem összeegyeztethető étrendet követünk, szedhetünk akármit, célunkat nagy valószínűséggel nem fogjuk elérni.

Ugyanígy, nem fogjuk elérni a nagyobb, erősebb izomzatot, az alacsonyabb testzsír-arányt illetve a jobb állóképességet, megfelelő minőségű és volumenű testmozgás nélkül.

Bármilyen étrend-kiegészítő program megkezdése előtt nem árt tehát legalább alapszintű táplálkozási és edzéselméleti zsírégető útmutató gyakorlati tudásra szert tennünk! A fogyás egyetlen buktatója A testzsír-csökkentés esetében fokozottan igaz, hogy megfelelő étrend nélkül a világ összes legális és illegális kiegészítőjével sem fogunk látványos eredményt elérni.

fogyás 60 C- on zsírégető lumowell

Zsírégető útmutató fogyás alapösszefüggése, hogy kevesebb kalóriát kell bevinni, mint amennyit felhasználunk. Mind a kalória-bevitelre, mind a kalória-felhasználásra tudunk hatni bizonyos kiegészítőkkel. Masszív kalóriatöbbletet azonban semmilyen szer nem képes semlegesíteni. Vitaminhiány esetén fáradtnak, gyengének, levertnek érezheted magadat. A megfelelő vitamin-készítmény kiválasztásakor több tényezőt is tanácsos figyelembe venni. Az egyik, hogy milyen fizikai és egyéb terhelésnek leszünk kitéve a diéta során.

A mérsékelt intenzitású kardió edzés inkább az zsírégető útmutató anyag szükségletet nyomja meg, míg az intenzív súlyzós edzés jelentősen megemelheti a B-vitamin, illetve anti-oxidáns igényt.

új súlycsökkentési sikertörténetek 45 éves nő fogyás

A kalória-megszorítás mértékére is figyelemmel kell lennünk. Minél szigorúbb a diéta, annál magasabb a szervezet addicionális vitamin- és ásványi anyag szükséglete.

Diétás turmixaink szintén tartalmaznak bizonyos mikrotápanyagokat. Alapszinten a Mega Daily One Plus-t javasoljuk.

zsírégető útmutató

Összetettebb formula zsírégető útmutató Multi Pro Plus. Ezeket követi a Monster Pak és a Jumbo Pak. Ezek közül a Multi Pro Plus tartalmaz kiemelt zsírégető útmutató eszszenciális zsírsavakat, de érdemes mindegyik készítményt kiegészíteni a Scitec Essentials Omega 3 formulájával.

A Monster Pak és Jumbo Pak tartalmaznak olyan hatóanyagokat is, amelyek az edzés előtti energizálókban is megtalálhatók. Erre a fenntartó kalória-bevitelre léteznek különféle képletek, programok, amelyekben a fő változók a magasság, a testsúly, az életkor és napi aktivitási szint. A neten könnyen találni ilyen programokat, zsírégető útmutató hozzávetőlegesen megadják azt a kalóriaszintet, amelynél ha kevesebbet fogyasztunk, fogyunk, ha többet, akkor hízunk.

Related Products

Vegyünk egy példát. Egy 30 éves, centi magas, 70 kilós, ülőmunkát végző, nem-sportoló férfi testsúlya kb. A példa kedvéért megadunk egy egyszerűbb képletet a napi fenntartó kalóriaigény kiszámítására. Ha ennél gyorsabb fogyásra törekszünk, azzal túlságosan lelassítjuk az anyagcserénket, valamint a zsír mellett izmot is vesztünk.

Fél kiló fogyás megmentette a házasságomat leadásához kb kalória mínuszt kell produkálnunk heti szinten, ami azt jelenti, hogy az optimális fogyást a napi fenntartó kalória-bevitel kalóriával tudjuk biztosítani. A zsírégető útmutató szereplő férfinak tehát napi kalóriára kell beállítani az energia-bevitelét. Természetesen, ha a diéta a fizikai aktivitás fokozásával párosul, a fenntartó kalória-bevitel is emelkedik, tehát nemhanem annál valamivel több lesz az optimális fogyáshoz szükséges kalóriabevitel.

Viszont nem kalóriát eszünk, hanem ételeket. Az ételek összetevői közül a fehérjének, a szénhidrátnak, a zsírnak és az alkoholnak van kalóriatartalma. A fehérje és a szénhidrát grammonként 4 kalóriát, a zsír 9 kalóriát, az alkohol 7 kalóriát jelent. Az étrend beállításának második lépése a napi fehérje-igény kiszámítása. A zsírcsökkentő-izommegtartó diéták viszonylag magas fehérje-bevitelt követelnek meg. Nemtől, fizikai aktivitástól függően az ajánlott napi fehérjebevitel testsúly-kilogrammonként 1,5 grammtól egészen 3 grammig terjedhet.

Ez a példánkban szereplő férfinél minimum gramm fehérje. Tegyük fel, hogy a 70 kilós férfi gramm fehérjét fogyaszt testsúly-kilogrammonként zsírégető útmutató. A maradék kalóriát kell elosztani a szénhidrátok és zsírok között alkoholt nem ajánlott fogyasztani. Mivel esszenciális szénhidrátok nincsenek, csak esszenciális zsírsavak, ezért a következő lépés a zsírbevitel beállítása.

A legtöbb szakértő úgy tartja, hogy a teljes kalória-bevitel százaléka származzon zsírokból. Mi maradjunk a 20 százaléknál. Ez kalóriát jelent, ami napi 33 gramm zsír bevitelével érhető el.

RELAX & SPIN TONE zsírégető és bőrfeszesítő masszírozó

A maradék kalória származzon tehát szénhidrátokból. Ez napi gramm szénhidrátot jelent. Tehát egy napi kalóriás diéta zsírégető útmutató gramm fehérjéből, gramm szénhidrátból és 33 gramm zsírból. Természetesen ezek zsírégető útmutató kőbe vésett arányok, de jó iránymutatásnak számítanak. Ezt a kalória- illetve tápanyagmennyiséget zsírégető útmutató négyfelé elosztva kell a nap folyamán elfogyasztani.

Ahhoz, hogy ezt a tápanyag-összetételt magunknak naponta össze tudjuk állítani, ismernünk kell a különböző ételek fehérje- zsír- és szénhidrát-tartalmát. Erre vannak táblázatok és az élelmiszerek csomagolásán is fel van tüntetve. Persze még így is túl nagy feladatnak tűnik az eligazodás a sok millió élelmiszer között. Szerencsére vannak iránymutató szabályok, amelyek rendkívül megkönynyítik a céljainknak megfelelő élelmiszerek kiválasztását.

A visszaeső vércukorszint hamar éhséget okoz, mely ismételt evésre kényszeríti az embert és az ördögi kör folytatódik. A glikémiás index az élelmiszerek fontos jellemzője, amely a as tartományban egy számmal jellemzi őket, aszerint, hogy mennyire emelik meg a vércukorszintet. Minél nagyobb vércukorszint emelkedést okoz egy élelmiszer, annál nagyobb a glikémiás indexe.

Csak az olyan élelmiszereknek van glikémiás indexe, melyek jelentősebb mennyiségű szénhidrátot tartalmaznak. Egy élelmiszer minél magasabb glikémiás indexszel rendelkezik, annál jobban és gyorsabban emeli meg a vércukorszintet, amelyre a szervezet nagyobb inzulintermeléssel reagál.

A jelentős inzulintermelést követően a vércukorszint Ha testzsír-csökkentés a célunk, igyekezzünk közepes vagy alacsony glikémiás indexszel rendelkező szénhidrátforrásokat választani természetesen figyelembe véve ezen élelmiszerek teljes energia- illetve zsírtartalmát is. Ez alól csak az edzés utáni étkezés képezhet kivételt, amikor az izmok glikogénraktárai üresek, és a magas glikémiás indexű szénhidrátokkal ezeket töltjük fel, az izomvesztés megakadályozása érdekében.

Van egy listánk zsírégető útmutató, mit ehetünk. Tudjuk ezeknek az élelmiszereknek a kalóriaértékét illetve összetételét. Ezek után már csak elemi matematika egy étrend összeállítása. A napi fehérjebevitel nem mindig oldható meg a céljainknak megfelelő mennyiségben és minőségben.

zsírégető útmutató fekete kávé a fogyáshoz

Ilyenkor lépnek színre a fehérjetartalmú étrend-kiegészítők. Napi adag elfogyasztása mindenképp ajánlott. Szintén alkalmasak diétázáshoz a fehérje-keverékeink.

A lassabb felszívódás miatt, alkalmazásukkal nagyszerűen átvészelhetők hüvelyk fogyás nélkül alacsony kalória-bevitel miatti katabolikus izomlebontó időszakok. A lassabb emésztés az éhségérzet folyamatos kontrollját is könnyebbé teszi. Amennyiben a testzsír-csökkentő diéta intenzív sporttevékenységgel párosul, mindenképpen tanácsos zsírégető útmutató BCAA elágazó láncú aminosav formulánk használata.

Ez már közép-haladó szintű kiegészítőnek zsírégető útmutató. Kalóriadeficites diéta mellett, már a mérsékelt intenzitású sporttevékenység is elkezdheti felemészteni az izomzatot azzal, hogy elágazó láncú aminosavakat használ fel energiatermeléshez.

Komplexebb összetétel jellemzi a női vonalunkhoz tartozó két diétás turmixunkat, a New Style-t és az Restyle Zsírégető útmutató. A magas minőségű fehérje- és szénhidráttartalom mellett mikrotápanyagokat, valamint a testsúly-kontrollt támogató hatóanyagokat is tartalmaznak. A paletta rendkívül széles.

Mind a hatás jellege, az összetettség összetevők számavalamint az erősség az egyes hatóanyagok mennyisége tekintetében is választási lehetőséget biztosítunk! Milyen szempontok alapján válasszunk? A stimulánsokra való érzékenység az első számú választási szempont. A testsúlykontroll formulák egyik legnépszerűbb hatóanyaga a koffein. A koffein-tolerancia azonban egyénenként rendkívül eltérő lehet. Az összetettség tekintetében a választáshoz jó szempont fogyás mérsékelt átfedő mennyiségek figyelembe vétele.

ÚTMUTATÓ ZSÍRÉGETŐ EDZÉSHEZ

A hatóanyagok közül több is megtalálható más termékeinkben is. Az egy-két hatóanyagos testzsír-kontroll formulák használata leginkább akkor jöhet szóba, ha a stimulánsok használatát mindenképp el szeretnénk kerülni, illetve ha más formában már amúgy is viszünk be koffeint.

Ide tartozik még a versenyzők által kedvelt verseny előtti formulánk, a Herbal W-X is. Természetesen, az edzések intenzitása és eredményessége még számos más hatóanyaggal, illetve hatóanyagkombinációval is megtámogatható. Az edzés előtti formulák, az aminosav készítmények, a kreatinok, hormonális optimalizálók mind hasznosak lehetnek egy testzsír-csökkentő izommegtartó programban. Amire elsősorban figyelni kell a termékkombinációk összeállításakor, az a stimulánsok átfedő zsírégető útmutató a testsúly-kontroll és edzés előtti energizáló formulákban.

A több évezredes zsírégető útmutató népszerűség és a tudomány is azt támasztja alá, hogy a zöld tea kivonat a Tea-X-ben hozzájárul a normál zsíranyagcseréhez és a testsúly-menedzsmenthez.

A TEA-X csak kevés koffeint tartalmaz! A hidroxi-citromsavami a Garcinia Cambogia növényből kerül kivonásra, már jó ideje sláger-hatóanyag zsírégető útmutató fitt életmódot folytatók körében.

A kitozán egy oldható rost, amelyet általános gyakorlat kombinálni a HCA-val, a még jobb eredmények érdekében. Weboldalunkon megtekintheted zsírégető útmutató termékünket! Több mint 30 komponensű multivitamin és ásványi anyag formulánk nem okoz csalódást! SzéleS Spektrumú B-komplex és C-vitamin magas dózisban! Könnyen Kezelhető, Tasakos kiszerelésben!

Zsírégető program

Zsírégető útmutató szinten szuper komplex testsúly-kontroll formulát, illetve extra karnitin-kiegészítést ajánlunk. Mindegyik kérdésre többféle jó válasz is van. Minden módszernek vannak előnyei és hátrányai is. Az emberek lehetőségei és zsírégető útmutató sem teljesen azonosak, ezért nem határozható meg egyetlen abszolút legjobb módszer. A kiindulópont: a semminél minden jobb!

Innen indulva válogathatunk a következőkben ismertetésre kerülő módszerek között, figyelembe véve a zsírégető útmutató előnyeit és hátrányait, öszszevetve ezeket a céljainkkal, időbeosztásunkkal, a rendelkezésre álló felszereléssel, edzettségi szintünkkel stb.

TOP zsírégetők (2020)

Rövid, de magas intenzitású intervallum kardió A zsírégető edzésmódszerek között egyre divatosabb a magas-intenzitású intervallum kardió HIIT. Ennek a lényege fogyás váláskor, hogy rövid időtartamú magas-intenzitású erőfeszítést váltogat rövid időtartamú alacsony intenzitású, pihentető periódussal.

Az intervallumok általában másodperc közé esnek, és az egész edzés perces. A kutatások azt mutatják, hogy a HIIT nagyobb edzés utáni energia felhasználást okoz, mint a közepes, egyenletes intenzitású kardió, vagyis hosszabb ideig marad magasabb a kalória égetés üteme.

Vannak rizikók itt is, főleg a kezdők, a rossz formában lévők és az egészségügyi állapotukkal tisztában nem lévők számára. Mindazonáltal, mivel az intenzitás viszonylagos minden egyén számára, a rizikó közepes és könnyen menedzselhető, viszont nagyok az előnyök. Ráadásul azoknak, akik már eleve fittek, a kockázatok még alacsonyabbak.

Metabolikus súlyzós edzés Mostanára meglehetősen széleskörű egyetértés alakult ki abban, hogy rendkívül hatásos zsírégető edzés a metabolikus súlyzózás, vagyis amikor a hagyományos erő- és testépítő edzésnél valamivel hosszabb munkát végzünk zsírégető útmutató kisebb súlyokkal.

Viszont nem is tradicionális kardió tevékenységről van szó és főleg nem egyenletes, lassú kardiórólhanem ennél intenzívebb munkáról. A metabolikus edzés kiemelkedő kalóriamennyiséget éget el, testszerte beindítja a zsírégetést, és az intervallum kardióhoz hasonlóan előnyös hormonális reakciót vált ki.

A csak zsírégető útmutató végzett metabolikus edzés azonban izomvesztést okoz, hiszen izomnövekedés és izommegtartás nehezebb, alacsonyabb ismétlésszámú, hosszabb pihenőidős edzésekkel érhető el. Ezért egy zsírcsökkentő izommegtartó programban helye kell, hogy legyen a nehéz és a metabolikus súlyzós edzéseknek egyaránt.

Szintén van valamennyi kalóriaégetés-emelkedés az edzés utáni periódusban, bár nem akkora, mint a HIIT esetében.

Hosszú, alacsony intenzitású kardió A hosszú idejű legalább 60 perces kardió előnye, hogy több kalória ég el zsírból és a teljes elégetett kalóriamennyiség is viszonylag magas.

IZOMÉPÍTÉS ÉS ZSÍRÉGETÉS EGYSZERRE?

Azonban az intenzitás és az időtartam fordított arányban áll egymással, így minél hosszabb az edzés, annál alacsonyabb lehet csak az intenzitás.